Όποιος μπορεί να το κάνει αυτό σε ανθρώπους

 

15.jpg

να δημοσιεύσει δηλαδή ή να αναδημοσιεύσει με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο οπτικοακουστικό υλικό που αφορά ιδιωτικές στιγμές τους, μας θεωρεί όλους ζώα ή στην «καλύτερη» περίπτωση «συμπαίκτες» και θα μας αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο αν και όταν του δοθεί η «ευκαιρία», αφού βέβαια την πασπαλίσει με «αφορμές» και «επιχειρήματα».

update 16/1/2008

«Blogger» που αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες του «πρώτου θέματος» εξακολουθεί να «υπεραμύνεται» της επιλογής του εκτοξεύοντας προς τους επικριτές του την κατηγορία του «ηθικολόγου».

Στην περίπτωσή του δεν με ενοχλεί να την αποδεχτώ και να ανταποδώσω ευθέως την κατηγορία του πουριτανισμού ο οποίος είναι γνωστό ότι δημιουργεί εκρηκτικό μίγμα με την ανηθικότητα που υποκρύπτει.

Μόνο έτσι ερμηνεύεται η εμμονή στην θέση, σύμφωνα με την οποία η σεξουαλική συνεύρεση ενός ανθρώπου που κατέχει δημόσιο αξίωμα αποτελεί είδηση, η «σπουδαιότητα» της οποίας είναι ευθέως ανάλογη με τα κιλά του.

Στην «ηλεκτρονική ζωή» η φράση: «ε ρε τι κάνει ο άνθρωπος για να κερδίσει το ψωμί του» έχει βρεί την αντίστοιχή της: « ε ρε τι μπορεί να κάνει ένας blogger για να κερδίσει μερικές επισκέψεις παραπάνω»

 

15 thoughts on “Όποιος μπορεί να το κάνει αυτό σε ανθρώπους

  1. @Γρηγόρης

    Όταν σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας δεν κοιτάζουμε το κρεβάτι τους. Αν ο Ζαχόπουλος δεν σεβαστηκε τα παιδιά του και τον πολιτισμό είναι ανάγκη να κάνουμε το ίδιο; Δεν νομίζω. Θεωρώ πως ήταν μια «άστοχη» ενέργειά σου.

    Μου αρέσει!

  2. Εγώ είμαι ο ένοχος ο αισχρός blogger που δημοσίευσα τις φωτογραφίες του Ζαχόπυλου και τολμώ να υπερασπίζομαι αυτή την πράξη μου!

    Εγώ είμαι ο αισχρός που ανάβασα post με όσα είχε τραβήξει η «σκηνοθέτης»-γκόμενα του Ζαχόπουλου.

    Εγώ είμαι ο αισχρός blogger που δεν σεβάστηκα το Ζαχόπουλο ενώ έκεινος σεβάστηκε τα παιδιά του και το πολιτισμό μας (με τα σκάνδαλά του), ο Ζαχόπουλος που σεβάστηκε τους συμβιασιούχους.

    Εγώ είμαι ο αισχρός blogger που έχει διαφημίσεις στο blog του και έχει μεγάλο κέρδος αν αυξηθεί η «επισκεψιμότητα» του blog μου.

    Εγώ είμαι ο blogger που ΟΛΑ μου τα post είναι αισχρά και ποτέ δεν σκάφτηκα τους συνανθρώπους μου. Είμαι ένα απάνθρωπο γουρούνι.

    Μου αρέσει!

  3. @Biologos

    Και λίγα είπες

    @atheofobos

    κι όπως διαβάζουμε στον Μάκβεθ : «…ο όχλος την τέχνη του θανάτου θα αποθεώνει συνεπαρμένος.»

    @paperflowers

    Κυκλοφορεί και σε mail? Σε λίγο θα κυκλοφορούν και στα κινητά.

    Κατά σύμπτωση σήμερα αρχίζουν λέει και οι εκπτώσεις.

    Μου αρέσει!

  4. Σήμερα μου έστειλαν δύο μέιλ με ανάλογο φωτογραφικό περιεχόμενο.

    Αυτό που λένε, πως κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζουν, ταιριάζει απολύτως στην περίσταση. Καθώς και το αντίστροφο φυσικά…

    Μου αρέσει!

  5. Η μάζα πάντα ηδονιζόταν όταν διαπιστώνει ότι οι προβεβλημένοι είναι και αυτοί άτομα με ανθρώπινες αδυναμίες και χαίρεται να βλέπει την πτώση και τον εξευτελισμό τους.
    Τα ίδια έγιναν με την Κριστίν Κίλερ στην Αγγλία ή την Λεβίνσκυ στην Αμερική.
    Γι΄αυτό και οι εκτελέσεις αποτελούσαν και αποτελούν ακόμα σε μερικές χώρες λαοφιλές δημόσιο θέαμα.Ξεχάστε τον Σαντάμ;

    Μου αρέσει!

  6. Έκνομη προφυλάκιση = προφύλαξη?συγκάλυψη?

    Όταν το σπίτι του γείτονα καίγεται αλλά κανείς δε φωνάζει φωτιά τότε ας μην φωνάζουν μερικοί όταν θα καίγεται το σπίτι τους.

    Από την άλλη άσε τους να βγάλουν το άχτι τους όσοι νοιώθουν ότι κάνουν την επανάστασή τους φωνάζοντας στην πυρά, στην πυρά.Δεν διαφέρουμε πολύ από το Μεσαίωνα.

    Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι μας κρύβουμε μια Τσέκου (Τζέκου δεν έχω ιδέα) και έναν γ.γ του ΥΠΠΟ όταν έρθει η στιγμή.

    Τελοσπάντων πολλά είπα και δεν είμαι ούτε κοινωνιολόγος, ούτε δικηγόρος.

    Μου αρέσει!

  7. @Mrs Smith

    Ο χαρακτηρισμός
    «Κτήνη σαρκοφάγα…ψυχοφάγα…» μας βρίσκει όλους νομίζω απόλυτα σύμφωνους.

    @Biologos

    Μερικοί blogοδημοσιογράφοι είναι πολύ χειρότεροι από πολλούς κακούς δημοσιογράφους. Μπορούν να κάνουν τα πάντα για μερικές επισκέψεις παραπάνω για λίγη «εικονική» φήμη.

    Νομίζω πως πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για την έκνομη προφυλάκιση της κατηγορούμενης. Συνήθως το κάνουμε όταν αυτή προέρχεται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

    @το βυτίο

    Ναι έχει δίκιο. Δεν μπορεί να υπάρχει κανένα επιχείρημα για τέτοια κτηνώδη συμπεριφορά. Και νομίζω ότι αν κάποιος θελήσει να αναζητήσει αιτίες θα πρέπει να καταφύγει σε φρουδική προσέγγιση του «φαινομένου».

    Μου αρέσει!

  8. φυσικά και μας θεωρεί συμπαίκτες η γνωστή αυτή παρέα «δημοσιογράφων». Πάντως δεν τους χρειάζονται άλλα επιχειρήματα, φτάνει που πουλάνε. Τους αρέσει να ξεσκίζουν την προσωπικότητα του οποιουδήποτε και δυστυχώς φαίνεται ότι και το κοινό διψάει για αίμα χυμένο στην αρένα των media. Καλώς ή κακώς η ξεφτίλα όμως είναι στη γωνία και τους περιμένει όλους.

    Μου αρέσει!

  9. Έχουμε πολύ πλάκα όλοι μας.Φωνάζουμε για κάμερες, παραβίαση της ιδιωτικής ζωής αλλά με το πρόσχημα της Κάθαρσης, τότε με θρησκευτική ευλαβικότητα που θα ζήλευαν και οι πιο Φανατικοί λοβοτομημένοι εθνοχριστιανοί είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις οσίες παρθένες και να ζητήσουμε την παρέμβαση της Ιεράς Εξέτασης ή να το χρησιμοποιήσουμε για μερικά χιτς παραπάνω στο μπλογκ για να νοιώσουμε καλύτερα με το τίποτά μας.

    ΥΓ.Χαίρομαι που βλέπω την ανάρτησή σου γιατί τις τελευταίες μέρες νόμιζα ότι οι περισσότεροι στην μπλογκόσφαιρα το έχουν χάσει.

    ΥΓ.2 Το κτήνη σαρκοφάγα-ψυχοφάγα του από πάνω σχολιαστή ταιριάζει γάντι για δημοσιομπλόγκερς (υβρίδιου δημοσιογράφου και μπλόγκερ) και ηθικολάγνους τιμωρούς.

    ΥΓ3.Η υποκρισία μερικών μπλόγκερζ είναι απίστευτη.Αν νομίζουν ότι μερικοί τρώνε κουτόχορτο είναι γελασμένοι.Μπλογκ δε σημαίνει ούτε απυρόβλητο, ούτε φωστήρας της ηθικής και της δικαιοσύνης.Α στο διάολο.

    Μου αρέσει!

  10. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μεταξύ υμών των πληβείων υπάρχουν άνθρωποι «Αναμάρτητοι», άνθρωποι με Ήθος (έτσι, με κεφαλαίο!) , άνθρωποι που την αισχύνη και μόνο αυτή θέλουν να μας υποδείξουν. Την προσωπική τους.
    Και να καταξιωθούν και να καταξιώσουν, εκείνο το παλιό «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλλέτο» …
    Είμαι πολύ χαρούμενη που περιβάλλομαι από τέτοιους ανθρώπους , σε τέτοια ηθικά ύψη εβρισκόμενους !!!!

    Κτήνη σαρκοφάγα…ψυχοφάγα…

    Μου αρέσει!

  11. @Jorg Demus

    Και δούλους μας θεωρεί και «συμπαίκτες» στην «δημοκρατική» εκδοχή του.

    @πρεζα tv

    Από την κλειδαρότρυπα κοιτάζει ένας, από τα ΜΜΕ και τα blogs «βλέπουν» πολλοί.
    Το πρώτο θέμα σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση κυκλοφορίας και ο «Γρηγόρης» στην πρώτη θέση του wordpress.

    @anisixos

    Είναι και σε μένα αντιπαθής.

    @taradela

    Πες τα χρυσόστομη.

    Μου αρέσει!

  12. Ωραία δικαιολογία, επειδή «η λογική της κλειδαρότρυπας έχει μπει στα σπίτια όλων » , αυτό αιτιολογεί τον κατακερματισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Ας μου εξηγήσει κάποιος σε τι εξυπηρετεί η δημοσιοποίηση αυτών των καρέ από το dvd, εκτός από το να πουλήσει το ΘΕΜΑ 1.000.000 φύλλα.
    Μάθαμε κάτι επιπλέον; Αποκαλύφθηκε το οικονομικοπολιτικό σκάνδαλο βλέποντας τον Ζαχόπουλο και την Τσέκου στη συγκεκριμένη στάση; (σημειωση: ούτε το είδα , ούτε αγόρασα)

    Ο άνθρωπος έχει και ένα παιδί, που αύριο θα πάει σχολείο.

    Και σήμερα που όλοι κόπτονται για την ελευθερία του τύπου και προτάσουν ένα σωρό δικαιολογίες , ας προσέξουν γιατί αύριο μπορεί να είναι αυτοί πρωταγωνιστές και τότε δε θα τους αρέσει καθόλου.

    Καλημέρα (είμαι πολυλογού πρωί πρωί)

    Μου αρέσει!

  13. Η λογικη της κλειδαροτρυπας εχει μπει στα σπιτια ολων μας…
    Πανω απο 1.000.000 αντιτυπα πουλησε σημερα το Πρωτο Θεμα…

    Μου αρέσει!

  14. οχι ζωα… δουλους μας θεωρει!

    και μαλλον εχει δικιο…

    γιατι μονον δουλοι θα του επετρεπαν να φερετε με αυτον τον τροπο!

    😉

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.