Μας απειλούν με εμφύλιο γιατί τον επιθυμούν όπως κάθε εθνοσωτήρας.

Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω που είδαν τον επαπειλούμενο εμφύλιο εθνικό διχασμό. Στην αρχή νόμιζα οτι ήταν ηλίθιοι. Μετά κατάλαβα οτι δεν είναι τυχαίες ηλίθιες δηλώσεις αλλά ευθείες απειλές και προειδοποιήσεις για κάτι που απεργάζονται κλεισμένοι στα γραφεία τους.

Κάτι ετοιμάζουν λοιπόν. Και αυτό που ετοιμάζουν είναι ένας «στρατός υποστηρικτών» του καθεστώτος τους που θα εμφανιστεί «αυθόρμητα» στους δρόμους για να συγκρουστεί με την πλειοψηφική «μειοψηφία» των πολιτών υπερασπιζόμενος δήθεν τη σωτηρία της «πατρίδας» από τον εσωτερικό κίνδυνο. Τις δύο τελευταίες λέξεις μπορεί να μη τις χρησιμοποιήσουν γιατί σίγουρα θα βρούν μια πιο «δημοκρατική» έκφραση. Άλλωστε έχουν αποδείξει οτι στον χειρισμό της γλώσσας είναι ικανοί μέχρι γελοιοποίησης (της γλώσσας και δική τους).

Έχουν τρομάξει και όταν το άγριο ζώο τρομάζει γίνεται βίαιο. Το πολιτικό ζώο που λέγεται «αυταρχικό καθεστώς» πνίγει τον φόβο του και τις ελευθερίες των πολιτών στον βούρκο του ψεύδους.

Αυτό ετοιμάζουν λοιπόν.Μια περίοδο «ελεγχόμενης πολιτικής ανωμαλίας» με εσωτερικό εχθρό την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Όπλα τους τα ΜΜΕ, τα ΜΑΤ και ένας μικρός ΛΑΟΣ φασιστοειδών. Όπλα μας η πίστη στη δημοκρατία και την λαική κυριαρχία.

Advertisements

5 responses to “Μας απειλούν με εμφύλιο γιατί τον επιθυμούν όπως κάθε εθνοσωτήρας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s