Μια ελευθεροτυπία λιγότερη

Εκτός Ελευθεροτυπίας
ο Γ. Παπαδόπουλος

Τη λύση της σύμβασής του με την «Ελευθεροτυπία» ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής στους συντάκτες της εφημερίδας οδιευθυντής έκδοσης Γ. Παπαδόπουλος-Τετράδης και «Καιρός» της τελευταίας σελίδας. Την απόφαση για τη λύση της σύμβασης έλαβε η εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου και στον ίδιο την ανακοίνωσε την Παρασκευή ο γενικός διευθυντής της Χ.Κ. Τεγόπουλος, Αν. Πολυκανδριώτης.
Ο Γ. Παπαδόπουλος δούλευε στην εφημερίδα από το 1983, διετέλεσε για χρόνια αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ, ενώ από το 2007 ήταν διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας. Από το 1985 είχε την επιτυχημένη στήλη της τελευταίας σελίδας «ο καιρός».
Ο ίδιος ευχαρίστησε τους συντάκτες για την πολυετή συνεργασία που είχε μαζί τους, κυρίως όμως για το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες, αν και δουλεύουν απλήρωτοι, βγάζουν την καλύτερη εφημερίδα.

Αναδημοσίευση από το http://o-kairos.blogspot.com/

«ΤΙΣ προηγούμενες μέρες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε, ως συνήθως, επιθετικός κατά των πολιτών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το χαράτσι στα ακίνητα, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, ενώ κατά την αποψή του θα έπρεπε να το δεχτούν αδιαμαρτύρητα, μια και τόσα χρόνια φοροδιέφευγαν αγοράζοντας και πουλώντας στην εμπορική αξία, ενώ δήλωναν την αντικειμενική.

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ και νοοτροπία του υπουργού δεν εκπλήσσει. Είναι η ίδια την οποία έχει και ο άλλος αντιπρόεδρος, όπως και μια πλειάδα υπουργών, οι οποίοι θεωρούν ότι οι πολίτες είναι μια δράκα απατεώνων και τεμπελχανάδων, που ξέρουν μόνο να παρακαλάνε πιέζοντας τους πολιτικούς για διορισμούς, πιο πολλά λεφτά και μεγαλύτερες απαλλαγές από τις δημόσιες υποχρεώσεις.»

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ : http://o-kairos.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

 

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s